"EsperanSaharaui (25 granets de sorra)"

Festa de presentació del disc recopilatori a benefici del Sàhara Occidental:

Divendres 28 de Setembre, a partir de les 19h.
Casal de Joves de les Corts (c/Dolors Masferrer 33-35) L3.

19.00h Exposició fotogràfica a càrrec de Gabriel Tizón, des de Galiza (www.gabrieltizon.com)
20.30h Sopar popular: Cous-Cous (5 euros)
21.30h Concert amb:
MAJO PERFIL
AYVALÁ
CHE SUDAKA
i dj's Zurdob i Max BarXino.

i amb la participació al llarg del vespre i la nit d'Emboirik Ahmed, delegat del Frente Polisario a Catalunya.

Entrades Anticipades: 5€ al Bar Mariatchi (c/Códols 14), Etnomusic (c/Bonsuccés amb la Rambla) i al Casal de Joves (c/Dolors Masferrer 33-35)
(NO ES VENDRAN ENTRADES A TAQUILLA!!!)

www.esperansaharaui.org (web en construcció...però amb una mica d'info!)

Notícies d'avui

Avui m'han sobtat tres notícies, segurament no tenen res a veure entre elles, però si que tenen a veure amb el món en el que vivim:

Mor un jove xinés desprès de passar 3 dies davant l'ordinador en un cibercafé
Un internauta es tanca 10 dies en una habitació per demostrar que pot sobreviure només amb Internet
Un internauta voluntari s'ha tancat aquest dilluns a les dotze del migdia en una habitació d'hotel amb un ordinador portàtil, una connexió a Internet i un cactus en un repte per demostrar que es pot sobreviure i comprar de tot a través de la xarxa

El preu del metre quadrat de segona mà s'ha situat en els 5.047 euros de mitjana a la ciutat de Barcelona

El preu dels pisos usats cau en 7 dels 11 districtes de Barcelona
Feia anys que no hi havia una caiguda de preus i, segons els agents de la propietat immobiliària, això coincideix amb una caiguda de les vendes. Concretament, en aquest període s'ha venut una quarta part dels pisos que es venien el 2005

Exposició
Les petjades de Tintín a Barcelona
La Biblioteca Fort Pienc se suma a la celebració del centenari del naixement del cèlebre dibuixant Georges Remi, més conegut com Hergé, el popular creador de Tintín amb una exposició fins el 27 de setembre

Curiós no?

Quan toca cedir el lloc


Avui definitvament ja no formo part del consell del Pi de les Corts, he acabat una etapa per començar-ne una altra a l'associació.
D'una banda sé que no deixaré de fer feina per Escoltes Catalans, i sé que deixo el cau en molt bones mans, però 8 anys a un agrupament no són pocs.
Des d'aquella primera sortida de passos on vaig ser pionera, la màgia que em va fer passar a Clan, els primers Raiers que no sabia com portar. El suport i l'aprenentatge dels meus primers cocaps, la Sandra i l'Àlex. La dinàmica de començar a fer reunions fins a altes hores de la matinada( les 12h, però per mi era molt tard).
L'any amb els Follets, la Miriam i la tercera cocap que va anar variant al llarg del curs, els meus primers campaments amb la Clara, que llavors era clanera i ja vaig veure que seria una gran cap. El meu any sabàtic on vaig trobar a faltar moltíssim el cau, els Pioners amb els Jordi i l'Elena, els fantàstics campaments remullats i els d'occitània, encara més fantàstics.
El següent any de Pioners, amb el Joan , amb la Murga, l'Eva i les muntanyes inacabables.
I el meu últim any amb els llops, amb el Pol, l'Andrea i la Mireia, que tot i els alts i baixos , ens en hem sortit força bé!

A tots i cada un d'ells gràcies per haver compartit amb mi cada moment que hem passat junts, de tots me'n emporto alguna cosa, pels companys que he tingut a consell i per tots els nens que han passat pel cau ens aquests 8 anys dels quals he disfrutat i he vist que el cau és una gran aventura.

Tot el que he après i tot el que he viscut em fan creure cada dia més en aquest gran projecte que és Escoltes Catalans. I amb convicció sé que el Pi de les Corts tirarà endavant encara per molts anys més, amb entusiasme i la certesa de que, el que fem, realment val la pena.

Ara toca cedir el lloc als nous caps que hi ha a l'agrupament, des d'aqui els vull encoratjar a tirar endavant amb el projecte, sé que ho faran molt bé, que ho disfrutaran tan o més que jo i que tots junts, canviarem el món.

Tornem al Marroc


Ja tenim dates!!!

Pel pont de Novembre marxem amb l'Eva i l'Elena cap a terres marroquines altra vegada.
Però aquest cop anirem a Rabat, una mica més avall a la costa Atlàntica, hi veurem a la Zalwa, i qui sap a qui més.

Com deia avui l'Eva, ho hem de fer i ho hem de fer ara!!!
Una cosa que jo ja vaig pensar al marroc, tinc moltes ganes de viatjar, i sé que ho he de fer ara, perquè després serà massa tard;)